The Surin

Bästa boendet i Phuket?

The Surin

Att leta och finna det där überhärliga semesterboendet är inte alltid en lätt match. Vissa har knappt några krav alls medan andra har en lång lista på vad de önskar. Skön komfort, rymliga och fräscha rum, hjälpsam personal, strandnära och tillgång till pool är vanligt förekommande önskemål hos resenärer. 

Nu i helgen hade jag äran att hjälpa en kär vän med hotellboende i Phuket. Hans krav på boende var att finna en resort bortom all kommers men ändå inte helt ute på vischan. Andra önskemål var att resorten skulle ha tillgång till privat strand, möjlighet till sportaktiviteter och att han helst inte ville bo på en resort som andas krispig vit minimalism. Jag funderade ett kort tag och gav som förslag att han skulle ta in på  The Surin Phuket resort, och han föll för förslaget på direkten.

Som namnet antyder ligger denna lummiga tillflyktsort vid Surin Beach även kallad den ”chica” stranden. Beachen som står i skuggan av strandgiganterna Karon, Patong, Kata och Kamala, är knappt en kilometer lång. Många besökare beskriver upplevelsen av Surin  beach som lite finare, fräschare och bättre än andra stränder på Phuket. 

Som om inte The Surin Phuket drömska privata sandstrand vore nog, bjuder resorten även på minst lika härligt poolområde. När hungern slår till finns poolbaren nära till hands, eller så tar du en kort promenad till stranden och äter din lunch på några av resortens restauranger. Hos The Surin Phuket har du alla möjligheter till både aktivitet och vila, för en semester som passar dig. Resorten har ett eget spa och du kan använda alla icke-motoriserade sportfaciliteter utan extra kostnad. Rummen är rymliga och fräscha och  har tillgång till uteplats med utsikt över trädgård och strand. Om du tröttnar på det magiska lugnet tar det cirka 20 minuters tuk-tukfärd till nöjeslivet i Patong.

//Kristin

Hotell Thailand

The Surin The Surin The Surin The Surin

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*