Railay Princess Resort and Spa

Railey

Bara en kort, uppfriskande båtresa från Ao Nang och du befinner dig på lilla halvön Railay Beach. Denna plats är ett näste för dykare, bergsklättrare och så klart soldyrkare.

Halvön består av finkorniga sandstränder vilka inramas av dramatiska, resliga kalkstensklippor på var sin sida av en udde. En stor fördel med Railay Beach utöver det sagolika landskapet, är att denna halvö saknar vägar och därmed slipper du all hetsig trafik. På Railay Beach råder djupaste lugnet, från gryning till midnatt. 

Eftersom halvön är lite kan man lätt tro att det inte finns så mycket boendealternativ men det är en missbedömning. Här finns en bra bredd på hotell, från löjligt billiga backpackerboenden till saltad überlyx. 

En mycket omtyckt resort enligt många resenärer är Railay Princess Resort and Spa som ligger i medelprisklass. Här erbjuds modernt och bekvämt boende. Denna oas ligger förvisso inte vid stranden men har ett ljuvligt poolområde. Förutom poolområde finns restaurang, bar och spaavdelning på resorten. Rummen  är inredda i thailändsk stil och har alla de moderna faciliteter man kan tänka sig samt egen balkong. 

Boka Thailand Hotell

Krabi Krabi Krabi

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*