Charlotte Raboff
Thailand Living
drivs av Charlotte Raboff och min ambition är att ge nya och gamla Thailand-resenärer massor med inspiration och lyfta fram delar av Thailand som ingen vanlig resebyrå berättar om. Inte minst när det gäller boendet!

För mig är valet av hotell en mycket viktig del av planeringen innan man åker. Att bo riktigt bra kan vara helt avgörande för om det blir en minnesvärd resa – eller rena skräckupplevelsen.

Thailand har så otroligt många fina, härliga hotell – i alla prisklasser – och genom våra personligt utvalda hotell kan Thailand Living guida dig rätt och hjälpa dig att hitta just ditt drömställe.

Ta vara på sig själv och din semester!

Det gäller ju att ta vara på livet, fånga stunden och unna sig lite lyx. I synnerhet under sin välförtjänta semester. Och i Thailand kan man verkligen leva som en prinsessa/prins, bo bra, äta sunt samtidigt som man tar hand om både kropp och själ.

Ha en skön semester i underbara Thailand!

Charlotte
charlotte@thailandliving.se

Kristin Lannge

Hej,

jag heter Kristin Lannge och är skribent på Thailand Living. Precis som du, är jag hög på Thailand. Efter att kuskat runt i världen bestämde jag mig 2008 för att det var i Bangkok mitt hjärta hörde hemma. 

Under några år utforskade jag The Big Mango, från skal till skrutt. Vibrerande asfaltsdjungel växlades friskt mot bländvita stränder. Jag har bott mig igenom allt från femstjärniga designhotell till sovplatser likt en kojas. Njutit av enkel gatukökskonst liksom kulinariska upplevelser i världsklass. Blivit hänförd av himmelska och undervattnens perspektiv. Och det bästa av allt, träffat fantastiska människor som berikat mig på olika sätt. 

Numera är jag bosatt i Stockholm men på ett eller annat sätt är Thailand ständigt lika närvarande. Här på Thailand Living delar jag varje vecka med mig av härlig inspiration bortom guideböckernas standardtips.

Mycket nöje!


Över 1 700 prisvärda hotell i Thailand!
Thailand Living samarbetar med Agoda som är en hotellbokningstjänst som specialiserar sig på att erbjuda de lägsta hotellpriserna i Asien. Agoda ingår i Priceline.com (Nasdaq:PCLN). Med säte i Singapore och verksamheter i Bangkok och Filippinerna – Agodas nätverk inkluderar 1 700 hotell i Thailand och totalt 9 170 hotell hela Asien.