Norwegian

Bangkok tur och retur för under 4000 kr

Norwegian

Norwegian är Skandinaviens näst största flygbolag och det tredje största lågprisbolaget i Europa. Med låga priser och kundvänliga lösningar har Norwegian haft en stark passagerartillväxt de senaste åren. Många har suktat efter när premiären av Norwegains nya storsatsning till Bangkok och New York skulle lanseras. Nu i November släppte flygbolaget äntligen rekordbilliga biljetter till svenskarnas drömmetropoler! Hela satsningen bygger på att bolaget fått nya bränslesnåla plan i kolfiberkomposit.

Norwegians VD Bjørn Kjos ser fram emot att önska alla välkomna ombord i deras fabriksnya Boeing 787 Dreamliner, vilket klassas som det modernaste och mest tekniskt avancerade långdistansflygplan som existerar på dagens marknaden.

Den 20 juni 2013 avgår det första planet från Stockholm till Bangkok, Priserna kommer att ligga under 4000 kronor tur och retur. Flygrutterna går tre gånger i veckan; tisdag, torsdag samt lördag. Avgång kl 14.50 från Arlanda med ankomst 06.00 nästa dag. Vid hemfärd gäller avgångstid 07.30 med ankomst 13.45.

Valfrihet är en viktig del i Norwegians företagsfilosofi och kommer också så vara en del hos de interkontinentala linjerna. Möjlighet att beställa en produkt såsom bredare säten, bättre benutrymme, en trerätters måltid med dryck och incheckat bagage är saker som  erbjuds.

Hemsidan brakade samman några minuter av en stor kundtillströmning efter att nyheten presenterades på en presskonferens i Oslo. Men Bjørn Kjos säger betryggande att det kommer att finnas gott om billiga biljetter ute.

Så vad väntar du på, boka en biljett idag!
www.norwegian.com

/Fru Bangkok

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*