The Float House River Kwai

Flytande boende i Kwai

The Float House River Kwai

Är du äventyrslysten och söker efter alternativa boendeformer under din Thailands semester?

Varför då inte bo hos The River Kwai Jungle Rafts Resort eller The Float House River Kwai, som båda är flytande hotell. Dessa hotell ligger i Kanchanburi provinsen som gränsar till Myanmar. Kanchanburi är mest känd för bron över Kwai  som byggdes under 2:a världskriget av tusentals straffångar. Annan sevärdhet är Erawan Waterfalls (Erawan Nationalpark), vilket av många anses vara ett av de mest storslagna vattenfallen i Asien.

The River Kwai Jungle Rafts Resort
Ända sedan 1976 har detta flytande hotell funnits och under årens lopp vunnit en hel del fina priser. Hotellet ligger vid floden Kwai och beklätt med bevuxna bergskedjor på båda sidor. Under dagtid fylls ofta floden av badglada människor eller dagdrömmande personer  i någon av hängmattorna.  Man är sparsam med elen, så när mörkret faller bländas man av hundratals tindrande lyktor. För de som vill utforska området till fullo anordnar hotellet många trevliga dagsturer.

Boka hotell Thailand

The Float House River Kwai
Detta hotell är ett av de mest extraordinära flytande hotellen i världen och ligger också vid floden Kwai. De 10 eleganta villorna är 90 kvm och går i helt i bambu och teak. Bekvämligheter som WiFi, 32 tums LCD TV samt dvd spelare med eget filmbibliotek finns på alla rum. Varje rum har dessutom privat brygga och terass. Om du tröttnar på gunget kan du alltid roa dig med att ta en elefanttur, kajakpaddling, forsränning, besök i fruktträdgårdar m.m

Boka hotell Thailand

/Fru Bangkok

The Float House River Kwai

The Float House River Kwai

The Float House River Kwai

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*