Farang

Oförglömlig matupplevelse hos Farang

Farang

Idag behöver vi inte åka halva jordklotet runt för att få en mikrodos av Thailand. Idag kryllar vårt avlånga land av både professionella massagesalonger, som såväl autentiska gatukök till finare restauranger. 

Om du bor i Stockholm eller har vägarna förbi huvudstaden får du absolut inte missa en oförglömlig matuppelvelse på Farang. Restaurangen är enligt många  – bland annat mig – en av Sveriges bästa! Filosofin bakom restaurangen är enkel ”God mat, stämningsfull atmosfär och avkopplande helhetsintryck”. 

Farang bjuder in dig på en upptäcksresa genom Sydostasiens kök – Thailand, Vietnam, Malaysia och Indonesien –  med Nordiska inslag. Ur-Farang öppnade i Helsingfors 2009 och i ägartrion ingår kocken Kim Öhman, Tomi Björck och Matti Wikberg. Sedan några år tillbaka hittar du Farang i en sober lokal som tidigare tillhört Stockholms Elektricitetsverk. 

Hos Farang går det lika bra att sätta sig baren och njuta av deras fantastiska drinkar med asiatiska inslag till att äta dig igenom deras varierande avsmakningsmeny. På Farang serveras maten enligt det sydostasiatiska tankesättet; där man anser att måltiden är en högst social upplevelse och därmed delas maten bland bordssällskapet. Att boka bord är att rekommendera då denna restaurang är mycket populär. 

www.farang.se

/Kristin

Farang Farang Farang

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*