Thailand

Ekosmarta upptäcksfärder

Thailand

Allt mer omtyckt bland resenärer är ekosmarta och hälsosamma koncept, ett alternativ är att få uppleva världen per cykel. Inte så konstigt att du blir boostad med både energi- och själsliga kickar, och även bortskämd. Bortskämd på natursköna landskap, och få glimtar samt andra perspektiv av landets vardags- och kulturliv. På köpet får du en härlig dos motion men också ett unikt tillfälle att lära känna människor från världens alla hörn. 

SpiceRoad Cycle Tours arrangerar inga flås- och tävlingsresor för atleter, utan det är enkla rundresor i Thailand per cykel för alla. Barn under 18 år är varmt välkomna att delta med en anhörig i de dagsturer som ges. Hos SpiceRoad Cycle Tours kan du fritt välja att få uppleva saker tillsammans i grupp eller hellre på egen hand. 

Du finner ett brett utbud av resor hos SpiceRoad Cycle Tours, designade för att locka alla människors intressen. Du kan resa från norr till söder, från en halvdagstur bland Bangkoks dolda regnskog till längre rundresor.  SpiceRoad Cycle Tours vill erbjuda sina resenärer det bästa av det bästa, och har därför letat upp de finaste och säkraste cykelvägarna i Thailand. Som i alla deras resor står platsens magi i centrum. Du kommer få njuta av hänförande landskap, charmiga byar, praktfulla historiska byggnader, ljuvlig mat och dryck såväl som möten med människor. 

Nyfiken att veta mera? Gå in på www.spiceroads.com/destinations/thailand 

Spicetours Spicetours Spicetours Spicetours

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*