Khao Lak

Välkommen till jasmindoftande Khao Lak

Khao Lak

Som så på många andra thailändska semesterorter är det strandlivet och det välgörande lugnet som lockar människor att år in och år ut besöka jasmindoftande Khao Lak. Inklämd mellan berg och hav ligger Khao Lak. De milslånga palmklädda stränderna med gyllene sand är svåra, för att inte säga omöjliga, att motstå!

I centrum finner du många traditionella mysiga restauranger och på torget vid supermarketen kan du unna dig klassisk bananpannkaka, perfekt som efterrätt. När mörkret faller tar nattmarknaden vid. I området finns också flera populära utflyktsmål och det är nära till hela Pang Nga-bukten med glittrande hav och trevliga båtturer. 

Resorten Bangsak Village i Khao Lak är en stor favorit. Det som utmärker resorten är att den är magisk vacker, ligger ostört till och har personlig atomsfär. Ett stort plus är också att den ligger direkt vid den nästintill orörda Bangsakstranden.

Hos Bangsak Village kan du välja mellan att bo i dubbelrum i bungalow eller i mindre tvåvåningshus. De snygga rummen med mysfaktor är generöst stora och har balkong/terass som vetter mot pool- eller trädgårdsområdet.  Den avlånga svalkande poolen sträcker sig nästan ända ner till stranden. Intill poolen ligger en restaurang där du kan njuta  god mat till havsutsikt och solnedgångar. Nere vid stranden hittar du även ett spa där du kan unna dig lyxiga behandlingar.

Hotell Thailand

Khao Lak Khao Lak Khao Lak Khao Lak 6 Khao Lak Khao Lak Khao Lak

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*